Chemische peelings

Behandeling

In de kliniek wordt gebruik gemaakt van de peelings van Dermaceutic. Een chemische peeling wordt ook wel chemische exfoliatie genoemd. De peeling bestaat uit verschillende soorten zuren die op verschillende lagen van de huid werken. De chemische peeling zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag verweekt en het huidvernieuwingsproces wordt geactiveerd. De dode huidcellen schilferen af en worden vervangen door nieuwe huidcellen. Een chemische peeling kan lichte tot zware afschilfering tot stand brengen. Na één behandeling met een chemische peeling is de conditie van de huid verbeterd.

In de kliniek worden de volgende chemische peelings aangeboden:

Mask peel

De Mask peel zuivert de huid. Deze verminderd de talgproductie, vernauwt de poriën, reguleert de vette huid en verwijde poriën en verhelderd een doffe teint. De peeling bevat glycolzuur, dit stimuleert cel vernieuwing en eliminatie van dode cellen en salicylzuur, voor een keratolytische werking op de huid.

Milk peel

De Milk peel stimuleert en exfolieert de huid voor een diepe hydratatie. Ook reduceert deze acne littekens en oppervlakkig pigment, stimuleert de collageen aanmaak en werkt op fijne lijntjes en rimpels. De peeling bevat 50% glycolzuur, 10% melkzuur en 4% salicylzuur.

Glow/vitamine C peel

De ideale behandeling voor het beschermen van de huid tegen vrije radicalen en pigment. Bevordert de doorlaatbaarheid van de huid en stimuleer de cel-vernieuwing. Bevat een hoge concentratie (70%) vitamine C dat de huid versterkt en hydrateert.

Cosmo peel

De Cosmo peel zorgt voor zichtbare verbetering van rimpels, poriestructuur, huidstructuur, versteviging van de huid en hydratatie. Ook verwijderd deze pigment laesies, stimuleert collageen en elastine aanmaak, revitaliseert de huid en verminderd rimpels. De peeling bevat verschillende percentages TCA (12%, 15%, 18% of 20%).

Cosmo peel forte

De Cosmo peel forte werkt op de verouderde huid met (tekenen van) huidverslapping en diepe rimpels. De peeling bevat 20% TCA, 10% Fenol en10% glycolzuur.

Mela peel

De Mela peel forte wordt ingezet bij pigmentafwijkingen, zoals ouderdomsvlekken, zonschade, zwangerschapsmasker en melasma. De peeling bevat een combinatie van de beste pigment remmende en pigment onderdrukkende ingrediënten.

Ter voorbereiding op uw behandeling start u 2 tot 4 weken voor uw afspraak met de thuisproducten van Dermaceutic. Deze producten helpen het resultaat van de peeling te optimaliseren, door de huid doorlaatbaar te maken. Ook zorgt dit ervoor dat de huid veilig en snel hersteld. Onderstaande producten worden geadviseerd.

  • Dermaceutic Foamer 5/15
  • Dermaceutic Turnover of Lightceutic nachtcrème
  • Dermaceutic Retinol 0.5 of 1.0

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de huidconditie en indicatie. De behandelingen worden vaak ingepland in een traject van gemiddeld 4 behandelingen, met een interval van 2 tot 6 weken.

Voor en na foto's

Schermafbeelding 2022-05-24 om 16.41.49

Tarieven

BehandelingSoort peelPrijs per behandeling
AcneMask peel€100,-
AcneMilk peel€100,-
Doffe huidGlow/ vitamine C peel€150,-
HuidverbeteringCosmo peelVanaf €170,-
HuidverouderingCosmo peel forte€495,-
Pigment/melasmaMela peel€215,-