HUIDVERBETERING

Huidverbetering

Huidverbeteringsbehandelingen kunnen voor verschillende doeleinden ingezet worden. Denk hierbij aan het verbeteren van de huidstructuur, bij grove poriën, oppervlakkige zonschade en het vochtgehalte.

Behandeling

In de kliniek kunnen huidverbeteringsbehandelingen uitgevoerd worden met medische stikstof plasma, chemische peelings of lasertherapie.

W photography - www.willemijnbeekman.com-021

NeoGen Stikstof plasma

Met de NeoGen wordt gewerkt met een combinatie van stikstof en radiofrequentie, wat samen plasma vormt.  Het plasma vormt de juiste omstandigheden voor een voortdurende regeneratie van de huid. De gehele huid architectuur wordt met een behandeling verbeterd, doordat plasma niet werkt op een specifieke target in de huid. Hierdoor kunnen meerdere indicaties worden behandeld in een behandeling. Afhankelijk van de indicatie worden een aantal behandelingen geadviseerd en ziet u na de herstelperiode het eindresultaat.

Peelings

In de kliniek wordt gebruik gemaakt van de peelings van Dermaceutic, Theraderm en Renophase. Een peeling bestaat uit verschillende soorten ingrediënten die op verschillende lagen in de huid werken. De peeling zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag verweekt en het huidvernieuwingsproces wordt geactiveerd. De dode huidcellen schilferen af en worden vervangen door nieuwe huidcellen. Een peeling kan lichte tot zware afschilfering tot stand brengen. Na één behandeling met een peeling is de conditie van de huid verbeterd.

Voor de verbetering van de huidstructuur kunnen de volgende peelings ingezet worden:

Milk Peel: Milde acne, keratosis pilaris en oppervlakkige pigment leasies. De Milk peel stimuleert en exfolieert de huid voor een diepe hydratatie. Ook reduceert deze acne littekens en oppervlakkig pigment, stimuleert de collageen aanmaak en werkt op fijne lijntjes en rimpels.

Cosmo glow: Instant glow, zichtbare verfijning van de poriën, hydratatie en aanpak fijne lijntjes. Stimulatie cel vernieuwing, diepere hydratatie in combinatie met mirconeedling en sterkt geconcentreerd hyaluronzuur.

Pumpkin peel: Voor een droge, rode en gevoelige huid. De pumpkin peel zorgt voor een zachte, maar effectieve vermindering van ongewenste kleurverschillen in de huid. De huidteint wordt opmerkelijk egaler en wordt dieper gehydrateerd door de combinatie met microneedling. 

Advanced firm facial: Voor verbetering van huidstructuren, poriën en rimpels. Bij de advanced firm facial wordt in combinatie met microneedling cel vernieuwing gestimuleerd, de doorlaatbaarheid bevorderd en huidstructuren zoals poriën en rimpels verfijnt. De huid ziet er voller en strakker uit.

Pink facial: Anti-aging, versteviging, aanpak fijne lijntjes oogzone, mondzone en lippen. Direct een mooie glow. Stimulatie van cel vernieuwing, aanmaak van collageen en elastine in de huid. Diepe hydratatie doormiddel van mirconeedling en sterk geconcentreerd hyaluronzuur.

Cosmo peel: Huidverbetering, fijne lijntjes, rimpels, acne littekens, lentigo solaris. De Cosmo peel zorgt voor zichtbare verbetering van rimpels, de poriestructuur, versteviging van de huid, hydratatie en huidstructuur. Ook verwijderd deze pigment laesies, stimuleert collageen en elastine aanmaak, revitaliseert de huid en verminderd rimpels.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de huidconditie en indicatie. De behandelingen worden vaak ingepland in een traject van gemiddeld 4 behandelingen, met een interval van 2 tot 6 weken.

MeDioStar

Met lasertherapie is het mogelijk de huid te verjongen en egaler te maken. De laser geeft energie af aan de huid, waardoor een toename van collageen ontstaat. Dit heeft als effect dat de huid voller en steviger zal worden. Ook zullen oppervlakkige verkleuringen, ontstaan als gevolg van bijvoorbeeld leeftijd of zonschade, van de huid verdwijnen. Zo ziet de huid er weer stralend en jeugdig uit na slechts enkele behandelingen.

De behandelingen worden geadviseerd in kuurvorm, waarbij 6 behandelingen met een interval van 2 weken zijn gewenst.

Voor en na foto's

10
9
3

Tarieven

Behandeling NeoGenPrijs per behandeling
Resurfacing€ 395,00
Acne (littekens)€ 395,00
Melasma€ 395,00
Porieverfijning€ 395,00
Striae vanaf€ 520,00
Behandeling MeDioStarPrijs per behandeling
Tightening€ 135,00
Behandeling peelingPrijs per behandeling
Milk peel€ 110,00
Cosmo glow€ 199,00
Pumpkin peel€ 199,00
Advanced firm facialVanaf € 199,00
Pink facial€ 199,00
Cosmo peel TCA12€ 185,00
Cosmo peel TCA15€ 190,00
Cosmo peel TCA18€ 200,00
Cosmo peel TCA20€ 205,00
Open chat
💬 Waarmee mogen wij u helpen?
Hi, waarmee mogen we u helpen?