HUIDVERJONGING

Verouderingsproces van de huid

Fijne lijntjes, diepe rimpels, verslapping en onregelmatige huidpigmentatie zijn allemaal tekenen van huidveroudering. Het huidverouderingsproces begint al vanaf het 25ste levensjaar. Onze opperhuid wordt dunner en de talgklieren, het collageen en elastine verminderen. De snelheid van het huidverouderingsproces is deels erfelijk bepaald maar heb je ook deels in eigen hand. Denk hierbij aan blootstelling aan zonlicht, roken en voeding.

Behandeling

In de kliniek kan een huidverjongingsbehandeling uitgevoerd worden met medische stikstof plasma, chemische peelings of lasertherapie.

W photography - www.willemijnbeekman.com -046

NeoGen Stikstof Plasma

Met de NeoGen wordt gewerkt met een combinatie van stikstof en radiofrequentie, wat samen plasma vormt.  Het plasma vormt de juiste omstandigheden voor een voortdurende regeneratie van de huid. De gehele huid architectuur wordt met een behandeling verbeterd, doordat plasma niet werkt op een specifieke target in de huid. Hierdoor kunnen meerdere indicaties worden behandeld in een behandeling. Afhankelijk van de indicatie worden een aantal behandelingen geadviseerd en ziet u na de herstelperiode het eindresultaat.

Peelings

In de kliniek wordt gebruik gemaakt van de peelings van Dermaceutic, Theraderm en Renophase. Een peeling bestaat uit verschillende soorten ingrediënten die op verschillende lagen in de huid werken. De peeling zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag verweekt en het huidvernieuwingsproces wordt geactiveerd. De dode huidcellen schilferen af en worden vervangen door nieuwe huidcellen. Een peeling kan lichte tot zware afschilfering tot stand brengen. Na één behandeling met een peeling is de conditie van de huid verbeterd.

De Cosmo peel forte werkt op de verouderde huid met huidverslapping en diepe rimpels. Deze peeling bevat 20% TCA, 10% Fenol en 10% glycolzuur.

Na één behandeling met een peeling is de conditie van de huid verbeterd. De behandelingen worden vaak ingepland in een traject van gemiddeld 2 behandelingen, met een interval van 8 weken.

MeDioStar

Met lasertherapie is het mogelijk de huid te verjongen en egaler te maken. De laser geeft energie af aan de huid, waardoor een toename van collageen ontstaat. Dit heeft als effect dat de huid voller en steviger zal worden. Ook zullen oppervlakkige verkleuringen, ontstaan als gevolg van bijvoorbeeld leeftijd of zonschade, van de huid verdwijnen. Zo ziet de huid er weer stralend en jeugdig uit na slechts enkele behandelingen.

De behandelingen worden geadviseerd in kuurvorm, waarbij 6 behandelingen met een interval van 2 weken zijn gewenst.

Voor en na foto's

13
11
12

Tarieven

Behandeling NeoGenPrijs per behandeling
RejuvenationVanaf €520,-
OogledenVanaf €395,-
Behandeling peelingPrijs per behandeling
Cosmo peel forte€520,-
Behandeling MeDioStarPrijs per behandeling
Tightening€135,-
Open chat
💬 Waarmee mogen wij u helpen?
Hi, waarmee mogen we u helpen?