Injectables

Botox, Fillers, Profhilo & Sculptra

Naast huid- en laserbehandelingen, biedt de kliniek in samenwerking met Dr.Finn ook injectables aan.

Deze samenwerking stelt ons in staat om onze cliënten nog beter van dienst te zijn met betrouwbare en hoogwaardige botox- en fillerbehandelingen.

W photography - www.willemijnbeekman.com -133

Dr. Broos van Alphen, cometisch arts KNMG

Met toewijding en enthousiasme streeft Broos ernaar zijn vaardigheden voortdurend te verbeteren. Hij wordt gekenmerkt door zijn rustige en vriendelijke benadering, waarbij hij goed luistert naar de wensen van zijn cliënten. Hij streeft er naar met subtiele ingrepen een jeugdigere en frissere uitstraling te creëren. Dankzij zijn uitgebreide ervaring als huisarts is hij in staat om zorgvuldig de meest geschikte behandeling voor te stellen, terwijl hij altijd streeft naar eerlijk en transparant advies. Cliënten voelen zich in veilige handen bij hem.

BIG: 59916093001

Consult is vrijblijvend en kosteloos.

Behandeling

Botox

Een botulinetoxine (botox) behandeling laat spieren ontspannen. Hierdoor wordt voorkomen dat specifieke spieren samentrekken als we praten, kauwen of gezichtsuitdrukkingen maken, maar bijvoorbeeld ook het verzachten van rimpels waardoor een frisse uitstraling gerealiseerd wordt. Met een relatief kleine ingreep wordt een langdurige verandering in het gezicht gemaakt, waarbij tekenen van het ouder worden op vakkundige en natuurlijke wijze worden verminderd.

Botox kan worden ingezet voor het verminderen van diverse rimpels, zoals:

 • Voorhoofdsrimpels
 • Fronsrimpels
 • Kraaienpootjes
 • Bovenliprimpels
 • Lip flip
 • Putjes en rimpels in de kin
 • Hangnde mondhoeken liften
 • Bunnylijntjes: lijntjes op de neus die zichtbaar zijn als je je neus optrekt, lacht of tegen de zon inkijkt
 • Gummy smile: zichtbaar tandvlees bij glimlachen
 • Tandenknarsen
 • Neklift
 • Overmatig zweten verminderen

De botox wordt in de spier geïnjecteerd, deze behandeling duurt enkele minuten. Na enkele dagen maar maximaal binnen 14 dagen, begint de botox te werken. Botox werkt gemiddeld 3 tot 6 maanden, afhankelijk van uw leefgewoontes en de frequentie van de behandelingen.

In de kliniek wordt bij botox behandelingen gebruik van botulinetoxine van het merk Azzalure, waarbij de botulinetoxine type A verwijst naar de werkende stof in botox die in de spier wordt geïnjecteerd.

Fillers

Hyaluronzuur fillers creëren meer volume in een specifieke zone van het gelaat en maken rimpels glad. Fillers kunnen ook helpen bij het gladstrijken van littekens of het creëren van vollere lippen. Hyaluronzuur is een suiker molecuul dat door het eigen lichaam wordt aangemaakt en van nature zorgt voor een soepele huid. Met de loop der jaren vermindert het hyaluronzuur gehalte in het lichaam, waardoor huidveroudering ontstaat. Met een hyaluronzuur injectie krijgt het behandelgebied weer een boost.

Fillers kunnen op diverse gebieden volume of verbetering van structuur bieden:

 • In de lippen
 • In de jukbeenderen
 • In de neus-lippenplooi
 • In de traangootjes
 • In de neus
 • In de kin/kaaklijn
 • In de handen

Fillers worden in de huid geïnjecteerd, waarbij de behandeling enkele minuten duurt. Het behandelgebied kan na de behandeling gezwollen zijn, deze zwelling neemt met 1-2 dagen af. Binnen 14 dagen is het eindresultaat zichtbaar. Fillers blijven gemiddeld 9 tot 12 maanden zitten, afhankelijk van hoe snel het lichaam hyaluronzuur afbreekt.

In de kliniek wordt bij een filler behandeling uitsluitend gebruik gemaakt van tijdelijke en veilige fillers van het merk Saypha, een bekend A-merk dat wereldwijd al in duizenden medisch cosmetische behandelingen gebruikt is.

Profhilo

Profhilo is een nieuwe manier om de huidkwaliteit te onderhouden en te verbeteren. Een goede huidkwaliteit zorgt voor een stevigere huid met minder rimpels. Door middel van kleine injecties met hyaluronzuur wordt de huid gestimuleerd om collageen en elastine te produceren, wat resulteert in een zichtbare en voelbare verbetering van de huid. Profhilo is geschikt voor onder andere het gezicht, de hals, het decolleté, de bovenarmen en de handen. De behandeling is ook geliefd onder mensen die niets voelen voor botulinetoxine of fillers.

Profhilo omvat injecties met hyaluronzuur, een natuurlijke stof die de huid stimuleert om meer elastine en collageen aan te maken. Naarmate we ouder worden, neemt de productie van deze essentiële stoffen af, waardoor de huid haar stevigheid verliest. Door de aanmaak van elastine en collageen te bevorderen, kan de huid zichzelf beter herstellen, waardoor ze elastischer en steviger wordt. Direct na de behandeling zal je merken dat je huid beter gehydrateerd aanvoelt. Voor het optimale resultaat wordt aanbevolen om na ongeveer vier weken een herhaalbehandeling te ondergaan, en vervolgens elke 6 maanden.

Hoewel Profhilo hyaluronzuur bevat, verschilt het van traditionele fillers. Het hyaluronzuur in Profhilo wordt op een andere manier bereid, waardoor het de huid niet opvult maar juist stimuleert. Desondanks kan Profhilo wel gecombineerd worden met filler- of botulinetoxine-behandelingen voor een volledige aanpak van huidverjonging.

Samen met de arts kijk je of Profhilo voor jouw type huid geschikt is. De arts kan wat verdovende crème op de huid aanbrengen om de prikjes te verzachten. Daarna wordt er volgens de Profhilo BAP-techniek op 5 strategische plekken per wang geïnjecteerd. Indien er een andere zone dan het gezicht wordt behandeld, wordt de Profhilo over een gebied ter grootte van een hand geïnjecteerd. De gehele behandeling duurt slechts enkele minuten.

Sculptra

Sculptra is al decennia lang op de markt, maar sinds enkele jaren passen wij het volgens een nieuwe formule toe. De resultaten daarvan zijn uitstekend, de kans op bijwerkingen is extreem klein en de downtime is nihil. Sculptra is een biostimulator, ofwel een collageenstimulator. Dat betekent dat het je eigen huid aanzet tot meer productie van collageen. Er zijn meer behandelingen die hiervoor zorgen, maar Sculptra is de krachtigste. Heb je last van slapte van de huid of ingevallen wangen? Maak je je zorgen over dunner wordende huid en rimpeltjes? Zoek je een echte boost die er altijd volledig natuurlijk uit zal zien? Dan is Sculptra iets voor jou.

Sculptra is een bio-stimulerende behandeling. Sculptra werkt door de onderliggende oorzaak van verouderende huid door verlies van collageen aan te pakken. Eenmaal geïnjecteerd in het gezicht (of de hals, armen, buik of billen), stimuleert Sculptra de natuurlijke groei van nieuw collageen. Dit leidt tot herstel van gezichtsvolume in de loop van de tijd en een dramatische verbetering van de huidtextuur. Resultaten zijn natuurlijk en worden merkbaar na 2-4 sessies. De effecten van Sculptra kunnen tot 25 maanden aanhouden.

Eerst kijk je samen met de arts of Sculptra een geschikte behandeling voor je is en wordt er een inschatting gemaakt hoe veel sessies er nodig zullen zijn. Vervolgens wordt de huid grondig gedesinfecteerd en worden verdovende prikjes gezet. Daarna wordt de Sculptra met behulp van een canule onder de huid geplaatst. De canule wordt gebruikt zodat de behandeling pijnloos kan verlopen en om de kans op blauwe plekjes te verminderen. Na de behandeling wordt de huid gemasseerd. De gehele behandeling duurt zo’n 20 minuten.

De resultaten kunnen meestal binnen enkele maanden na Sculptra-injectie worden gezien. Deze resultaten zullen blijven opbouwen gedurende een periode van 9 tot 12 maanden.

Sculptra is een injecteerbare biostimulator gemaakt van poly-L-melkzuur (PLLA). Sculptra heeft een vloeibare consistentie en wordt onder de huid geïnjecteerd. Eenmaal geïnjecteerd, integreert Sculptra in de weefsels en stimuleert het de natuurlijke productie van collageen door je lichaam. Aan de andere kant zijn fillers gemaakt van hyaluronzuur dat is ontworpen om zijn vorm te behouden in de vorm van een gelachtige substantie. Fillers stimuleren geen collageenproductie, maar zijn eerder bedoeld om tijdelijk het ontbrekende volume aan te vullen. De effecten van fillers zijn grotendeels direct zichtbaar, terwijl de effecten van Sculptra geleidelijk optreden omdat het tijd kost voor het lichaam om collageen op te bouwen. Zowel fillers als Sculptra zijn ontworpen om verloren volume, fijne lijntjes, plooien en rimpels aan te pakken. Door het verouderingsproces, milieu-invloeden en onze genetische aanleg lijden we aan verlies van collageen met een snelheid van ongeveer 1% per jaar na de leeftijd van 20 jaar. Verlies van collageen leidt tot dunner worden van de huid, wat resulteert in de vorming van rimpels en plooien. Collageen is een vezelig eiwit in de diepe huidlaag dat onze huid structurele ondersteuning geeft en helpt bij het behouden van de vorm, vochtigheid en elasticiteit van de huid. Een gezonde hoeveelheid collageen is de bron van een gladde huid en een jeugdige uitstraling.

Voor en na foto's

28
27
26

Tarieven

BehandelingPrijs per behandeling
Botox 
0.5 zone€ 85,00
1 zone€ 149,00
1.5 zones€ 225,00
2 zones€ 275,00
2.5 zones€ 325,00
3 zones€ 375,00
Fillers 
mini filler€ 200,00
0.5 mililiter€ 349,00
1 milliliter€ 399,00
2 milliliter€ 699,00
3 milliliter€ 899,00
Huidverbetering 
Profhilo€ 299,00
Sculptra€ 649,00

Consult is vrijblijvend en kosteloos.

Open chat
💬 Waarmee mogen wij u helpen?
Hi, waarmee mogen we u helpen?