Injectables

Botox & Fillers

Naast huid- en laserbehandelingen, biedt de kliniek ook injectables aan.

Drs Kevin Bulgaç Cosmetisch arts KNMG biedt medisch cosmetische behandelingen aan met botox en fillers waarmee een mooie, natuurlijke uitstraling gerealiseerd wordt.

In de loop der jaren krijgen mensen gezichtslijnen, rimpels en volume verlies. Het ontstaan van rimpels is deels genetisch bepaald, maar wordt grotendeels bepaald door andere factoren, zoals blootstelling aan zonlicht, roken en voeding.

Scherm­afbeelding 2023-04-08 om 07.49.01

Om zichtbare effecten van huidveroudering te minimaliseren kan een behandeling met botox of filler helpen om esthetische doelen te bereiken.

Consult is vrijblijvend en kosteloos.

Behandeling

Botox

Een botulinetoxine (botox) behandeling laat spieren ontspannen. Hierdoor wordt voorkomen dat specifieke spieren samentrekken als we praten, kauwen of gezichtsuitdrukkingen maken, maar bijvoorbeeld ook het verzachten van rimpels waardoor een frisse uitstraling gerealiseerd wordt. Met een relatief kleine ingreep wordt een langdurige verandering in het gezicht gemaakt, waarbij tekenen van het ouder worden op vakkundige en natuurlijke wijze worden verminderd.

Botox kan worden ingezet voor het verminderen van diverse rimpels, zoals:

 • Voorhoofdsrimpels
 • Fronsrimpels
 • Kraaienpootjes
 • Bovenliprimpels
 • Putjes en rimpels in de kin
 • Bunnylijntjes: lijntjes op de neus die zichtbaar zijn als je je neus optrekt, lacht of tegen de zon inkijkt
 • Gummy smile: zichtbaar tandvlees bij glimlachen

De botox wordt in de spier geïnjecteerd, deze behandeling duurt enkele minuten. Na enkele dagen maar maximaal binnen 14 dagen, begint de botox te werken. Botox werkt gemiddeld 3 tot 6 maanden, afhankelijk van uw leefgewoontes en de frequentie van de behandelingen.

In de kliniek wordt bij botox behandelingen gebruik van botulinetoxine van het merk Azzalure, waarbij de botulinetoxine type A verwijst naar de werkende stof in botox die in de spier wordt geïnjecteerd.

Fillers

Hyaluronzuur fillers creëren meer volume in een specifieke zone van het gelaat en maken rimpels glad. Fillers kunnen ook helpen bij het gladstrijken van littekens of het creëren van vollere lippen. Hyaluronzuur is een suiker molecuul dat door het eigen lichaam wordt aangemaakt en van nature zorgt voor een soepele huid. Met de loop der jaren vermindert het hyaluronzuur gehalte in het lichaam, waardoor huidveroudering ontstaat. Met een hyaluronzuur injectie krijgt het behandelgebied weer een boost.

Fillers kunnen op diverse gebieden volume of verbetering van structuur bieden:

 • In de lippen
 • In de jukbeenderen
 • In de neus-lippenplooi
 • In de traangootjes
 • In de neus
 • In de kin/kaaklijn
 • In de handen

Fillers worden in de huid geïnjecteerd, waarbij de behandeling enkele minuten duurt. Het behandelgebied kan na de behandeling gezwollen zijn, deze zwelling neemt met 1-2 dagen af. Binnen 14 dagen is het eindresultaat zichtbaar. Fillers blijven gemiddeld 9 tot 12 maanden zitten, afhankelijk van hoe snel het lichaam hyaluronzuur afbreekt.

In de kliniek wordt bij een filler behandeling uitsluitend gebruik gemaakt van tijdelijke en veilige fillers van het merk Saypha, een bekend A-merk dat wereldwijd al in duizenden medisch cosmetische behandelingen gebruikt is.

BIG: 09924873101

Voor en na foto's

28
27
26

Tarieven

BehandelingPrijs per behandeling
Botox 
1 zone€ 145,00
2 zones€ 245,00
3 zones€ 345,00
Fillers
1 milliliter€ 330,00
2 milliliter€ 550,00
3 milliliter€ 800,00

Consult is vrijblijvend en kosteloos.

Open chat
💬 Waarmee mogen we u helpen?
Hi, waarmee mogen we u helpen?