Lipfillers

Natuurlijk vollere lippen. Wellicht bent u niet tevreden over de dikte van uw lippen of de vorm van uw mond. Bij VNTS klinieken richten we ons op het opvullen en creëren van meer volume voor een natuurlijke lipvergroting. Of het nou gaat om een kleine aanpassing of een opmerkelijke transformatie, hyaluronzuur fillers bieden de perfecte lipvergrotingstechnieken.

Drs Kevin Bulgaç Cosmetisch arts KNMG biedt medisch cosmetische behandelingen aan met botox en fillers waarmee een mooie, natuurlijke uitstraling gerealiseerd wordt.

Scherm­afbeelding 2023-04-08 om 07.49.01

Om zichtbare effecten van huidveroudering te minimaliseren kan een behandeling met botox of filler helpen om esthetische doelen te bereiken.

Consult is vrijblijvend en kosteloos.

Waarom kiezen voor lipfillers?
- Subtiele Verfijning: Onze cosmetische arts vergoot op subtiele wijze met behoud van hun natuurlijke vorm uw lippen.
- Persoonlijke aanpak: Ieders gezicht en lippen zijn anders, hierbij wordt er altijd gekeken naar uw wensen en behoeften.
- Veilig en betrouwbaar: De producten zijn gebaseerd op hyaluronzuur van een niet-dierlijke oorsprong. Deze worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, met een CE certificering.

Voordelen van lipfillers:
- Natuurlijke uitstraling: Bereik een natuurlijk vollere look die past bij uw gezichtsuitstraling.
- Jeugdige vitaliteit: Herstel het volume en contour van uw lippen voor een jeugdige uitstraling.
- Symmetrie en Balans: Corrigeer ongelijke lippen voor een harmonieus en evenwichtig uiterlijk.

Een lipfiller behandeling bij VNTS klinieken stap voor stap:
1. Consult: Tijdens een vrijblijvend eerste consult zal de arts alle aspecten van de behandeling met u bespreken, waaronder uw eventuele voorbereiding, wensen en verwachte resultaten.
2. Voorbereiding op de behandeling: Speciale voorzorgsmaatregelen zijn niet nodig voor een filler behandeling. Voorafgaande aan de behandeling verdoven we uw lippen met verdovende crème.
3. De behandeling: De meeste filler behandelingen duren gemiddeld 15 tot 30 minuten, afhankelijk van het aantal zones en uw wensen. Doormiddel van ultra dunne naalden wordt de filler uw lippen geïnjecteerd.
4. Na de behandeling: Direct na de behandeling kan er sprake zijn van lichte roodheid, zwelling, gevoeligheid, een gevoel van druk of jeuk op de behandelde plek of blauwe plekken.
5. Verwachtingen: Het resultaat van een lipfiller behandeling is direct zichtbaar. Een gemiddelde filler behandeling houdt 9 tot 12 maanden aan (uitzonderingen daargelaten).

In de kliniek wordt bij een filler behandeling uitsluitend gebruik gemaakt van tijdelijke en veilige fillers van het merk Saypha, een bekend A-merk dat wereldwijd al in duizenden medisch cosmetische behandelingen gebruikt is.

BIG: 09924873101

Consult is vrijblijvend en kosteloos.

Voor en na foto's

28
27
26

Tarieven

BehandelingPrijs per behandeling
Fillers
1 milliliter€ 330,00
2 milliliter€ 550,00
3 milliliter€ 800,00

Consult is vrijblijvend en kosteloos.

Wat kan ik verwachten bij een lipfiller behandeling?

Voorbereiding op de lipfiller behandeling:

 1. Speciale voorzorgsmaatregelen zijn niet nodig voor een filler behandeling. Mocht u ergens vragen over hebben kunt u altijd de arts raadplegen. Voorafgaande aan de behandeling verdoven we uw lippen met verdovende crème.
 2. De meeste filler behandelingen duren gemiddeld 15 tot 30 minuten, afhankelijk van het aantal zones en uw wensen. Doormiddel van ultra dunne naalden wordt de filler uw lippen geïnjecteerd.
 3. Direct na de behandeling kan er sprake zijn van lichte roodheid, zwelling, gevoeligheid, een gevoel van druk of jeuk op de behandelde plek of blauwe plekken. Dit is een normaal neveneffect van de injectie. De ongemakken zijn tijdelijk en verdwijnen meestal na 1/2 dagen.
 4. Vermijd na de behandeling de eerste 12 uur make up, overmatig alcoholgebruik, aanraking en intensief reinigen van het behandelde gebied.

Vermijd minimaal de eerste twee weken intensieve massages, peelings, laser- en dergelijke schoonheids- medische behandelingen.

Herstelperiode: Direct na de behandeling kan er sprake zijn van lichte roodheid, zwelling, gevoeligheid, een gevoel van druk of jeuk op de behandelde plek of blauwe plekken. Dit is een normaal neveneffect van de injectie. De ongemakken zijn tijdelijk en verdwijnen meestal na 1/2 dagen.

Resultaat duur: Het resultaat van een lipfiller behandeling is direct zichtbaar. Een gemiddelde filler behandeling houdt 9 tot 12 maanden aan (uitzonderingen daargelaten).

Veilig en betrouwbaar: De producten zijn gebaseerd op hyaluronzuur van een niet-dierlijke oorsprong. Deze worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, met een CE certificering.

Mocht u nog vragen hebben of zijn er onduidelijkheden, neem dan vooral contact met ons op.

Consult is vrijblijvend en kosteloos.

Veel gestelde vragen over lipfillers

 1. Wat zijn lipfillers?
  • Filler (hyaluronzuur) is een stof die in ons eigen lichaam voorkomt met verschillende functies. De kracht van hyaluron is het binden van grote hoeveelheden vocht en het vasthouden van water. In de huid is voor hyaluronzuur dan ook een belangrijke rol weggelegd voor hydratatie, spankracht en volume. Naarmate we ouder worden neemt de natuurlijke hyaluronzuur in ons lichaam af. Behandelingen met fillers herstelt het hyaluronzuur- en vochtgehalte van de huid en brengt volume aan op zones waar u dat wilt.
 1. Hoelang duurt een lipfiller behandeling?
  • De meeste filler behandelingen duren gemiddeld 15 tot 30 minuten, afhankelijk van het aantal zones en uw wensen.
 1. Is een lipfiller behandeling pijnlijk?
  • In de meeste hyaluron gel zit lidocaïne (verdoving) verwerkt. Dit maakt de behandeling een stuk prettiger, zodat een extra verdoving dan meestal niet nodig is. Voorafgaande aan een lipfiller behandeling verdoven we uw lippen met verdovende crème.
 1. Kunnen lipfillers na de behandeling worden terug gedraaid of aangepast?
  • Bij een controle afspraak wordt het uiteindelijke definitieve resultaat beoordeeld. Soms is een kleine touch-up nodig. Indien gewenst kunnen fillers ook weer opgelost worden.
 1. Wat moet ik doen als ik bijwerkingen ervaar?
  • Direct na de behandeling kan er sprake zijn van lichte roodheid, zwelling, gevoeligheid, een gevoel van druk of jeuk op de behandelde plek of blauwe plekken. Dit is een normaal neveneffect van de injectie. De ongemakken zijn tijdelijk en verdwijnen meestal na 1/2 dagen. Indien u na de behandeling vragen heeft, zich ergens zorgen over maakt of in geval van intense pijn kunt u contact op nemen met de kliniek.
 1. Hoe vaak kan ik lipfillers krijgen?
  • Een gemiddelde filler behandeling houdt 9 tot 12 maanden aan (uitzonderingen daargelaten).
 1. Zijn er activiteiten of voedingsmiddelen die ik na de behandeling moet vermijden?
  • Vermijd na de behandeling de eerste 12 uur make up, overmatig alcoholgebruik, aanraking en intensief reinigen van het behandelde gebied. Vermijd minimaal de eerste twee weken intensieve massages, peelings, laser- en dergelijke schoonheids- medische behandelingen.
 1. Hoe weet ik of ik een goede kandidaat ben voor lipfillers?
  • Tijdens een vrijblijvend eerste consult zal de arts alle aspecten van de behandeling met u bespreken, waaronder uw eventuele voorbereiding, wensen en verwachte resultaten.
 1. Kunnen lipfillers de symmetrie van de lippen verbeteren?
  • Ja, lipfillers kunnen worden gebruikt om asymmetrie te corrigeren, waardoor de lippen een meer evenwichtige uitstraling krijgen.
 1. Wat is het verschil tussen tijdelijke en permanente lipfillers?
  • Tijdelijke fillers zijn op basis van hyaluronzuur, een stof die in ons eigen lichaam voorkomt met verschillende functies. Permanente fillers daarentegen worden niet afgebroken en blijven onbeperkt in de lippen. Tijdelijke fillers worden over het algemeen aanbevolen vanwege hun veiligheid en omkeerbaarheid.
Open chat
💬 Waarmee mogen we u helpen?
Hi, waarmee mogen we u helpen?