Littekens

Hoe ontstaat een litteken?

Een litteken kan ontstaan wanneer de huid zich herstelt van een huidbeschadiging, zoals een ongeval, operatie of huidziekte. Hoe groter de huidbeschadiging, hoe langer het genezingsproces kan duren en hoe groter de kans dat het litteken lichamelijke of cosmetische klachten geeft.

Een beschadiging van de huid kan leiden tot een toename of afname van het bindweefsel. Erfelijke factoren, zoals leeftijd en huidskleur kunnen hierop invloed hebben. Naast lichamelijke of cosmetische klachten kunnen littekens ook een vervelende herinnering aan een nare gebeurtenis geven.

W photography - www.willemijnbeekman.com -035

Behandeling

In de kliniek worden littekens behandeld worden met medische stikstof plasma.

NeoGen Stikstof Plasma

Met de NeoGen wordt gewerkt met een combinatie van stikstof en radiofrequentie, wat samen plasma vormt.  Het plasma vormt de juiste omstandigheden voor een voortdurende regeneratie van de huid. De gehele huid architectuur wordt met een behandeling verbeterd, doordat plasma niet werkt op een specifieke target in de huid. Hierdoor kunnen meerdere indicaties worden behandeld in een behandeling. Afhankelijk van de indicatie worden een aantal behandelingen geadviseerd en ziet u na de herstelperiode het eindresultaat.

Voor en na foto's

9
14

Tarieven

Behandeling NeoGenPrijs per behandeling
LittekensVanaf €80,-
Striae€520,-

Vergoeding

De kliniek is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Bij een aanvullende verzekering is veelal een vergoeding vanuit de zorgverzekeraar mogelijk.

Open chat
💬 Waarmee mogen we u helpen?
Hi, waarmee mogen we u helpen?