peelings

Behandeling

In de kliniek wordt gebruik gemaakt van de peelings van Dermaceutic, Theraderm en Renophase. Een peeling bestaat uit verschillende soorten ingrediënten die op verschillende lagen in de huid werken. De peeling zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag verweekt en het huidvernieuwingsproces wordt geactiveerd. De dode huidcellen schilferen af en worden vervangen door nieuwe huidcellen. Een peeling kan lichte tot zware afschilfering tot stand brengen. Na één behandeling met een peeling is de conditie van de huid verbeterd.

W photography - www.willemijnbeekman.com-121

In de kliniek worden de volgende peelings aangeboden:

Mask Peel: Vette huid, grove poriën en overmatig sebum, acne. De Mask peel zuivert de huid. Deze verminderd de talgproductie, vernauwt de poriën, reguleert de vette huid en verwijde poriën en verheldert de doffe teint. De peeling bevat glycolzuur, dit stimuleert cel vernieuwing en eliminatie van dode cellen. En salicylzuur voor een keratolytische werking op de huid.

Milk Peel: Milde acne, keratosis pilaris en oppervlakkige pigment leasies. De Milk peel stimuleert en exfolieert de huid voor een diepe hydratatie. Ook reduceert deze acne littekens en oppervlakkig pigment, stimuleert de collageen aanmaak en werkt op fijne lijntjes en rimpels.

Glow Peel: Doffe huid, bescherming tegen vrije radicalen en pigment. De ideale behandeling voor het beschermen van de huid tegen vrije radicalen en pigment. Bevordert de doorlaatbaarheid van de huid en stimuleert de cel-vernieuwing in combinatie met microneedling. Bevat een hoge concentratie (70%) vitamine C dat de huid versterkt en hydrateert. De huid krijgt meer comfort en ziet er voller en gladder uit. (Kan bij zwangerschap).

Cosmo glow: Instant glow, zichtbare verfijning van de poriën, hydratatie en aanpak fijne lijntjes. Stimulatie cel vernieuwing, diepere hydratatie in combinatie met mirconeedling en sterkt geconcentreerd hyaluronzuur.

Pumpkin peel: Voor een droge, rode en gevoelige huid. De pumpkin peel zorgt voor een zachte, maar effectieve vermindering van ongewenste kleurverschillen in de huid. De huidteint wordt opmerkelijk egaler en wordt dieper gehydrateerd door de combinatie met microneedling. (Kan bij zwangerschap).

Advanced firm facial: Voor verbetering van huidstructuren, poriën en rimpels. Bij de advanced firm facial wordt in combinatie met microneedling cel vernieuwing gestimuleerd, de doorlaatbaarheid bevorderd en huidstructuren zoals poriën en rimpels verfijnt. De huid ziet er voller en strakker uit.

Pink facial: Anti-aging, versteviging, aanpak fijne lijntjes oogzone, mondzone en lippen. Direct een mooie glow. Stimulatie van cel vernieuwing, aanmaak van collageen en elastine in de huid. Diepe hydratatie doormiddel van mirconeedling en sterk geconcentreerd hyaluronzuur.

Cosmo peel: Huidverbetering, fijne lijntjes, rimpels, acne littekens, lentigo solaris. De Cosmo peel zorgt voor zichtbare verbetering van rimpels, de poriestructuur, versteviging van de huid, hydratatie en huidstructuur. Ook verwijderd deze pigment laesies, stimuleert collageen en elastine aanmaak, revitaliseert de huid en verminderd rimpels.

Cosmo peel forte: Rimpels, sterke huidveroudering en acne littekens. De Cosmo peel forte werkt op de verouderde huid met huidverslapping, diepe rimpels, grove huidstructuur, acne littekens en oppervlakkigpigment.

Mela peel forte: Epidermaal en oppervlakkig dermaal melasma. De Mela peel forte wordt ingezet bij pigmentafwijkingen, zoals ouderdomsvlekken, zonschade, zwangerschapsmasker en melasma. De peeling bevat een combinatie van de beste pigment remmende en pigment onderdrukkende ingrediënten.

Brightening tranexamine facial: Melasma en gepigmenteerde onregelmatigheden. De brigihtening tanexamine in combinatie met microneedling zorgt voor verheldering en een gelijkmatige teint. Een gezonde doorbloeding, een mooie glans en betere bescherming tegen zonschade. (Kan bij zwangerschap).

Mela lightening facial: Melasma. Egaliseert en verhelderd gepigmenteerde onregelmatigheden. Onderdrukt nieuw pigment en stabiliseert pigment in de zomerperiode. Hydrateert en verbeterd de huid.

Ter voorbereiding op uw behandeling start u 2 tot 4 weken voor uw afspraak met de thuisproducten van Dermaceutic. Deze producten helpen het resultaat van de peeling te optimaliseren, door de huid doorlaatbaar te maken. Ook zorgt dit ervoor dat de huid veilig en snel hersteld. Onderstaande producten worden geadviseerd.

  • Dermaceutic Foamer 5/15
  • Dermaceutic Turnover of Lightceutic nachtcrème
  • Dermaceutic Retinol 0.5 of 1.0

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de huidconditie en indicatie. De behandelingen worden vaak ingepland in een traject van gemiddeld 4 behandelingen, met een interval van 2 tot 6 weken.

Voor en na foto's

10
9
20

Tarieven

PeelingPrijs per behandeling
Mask peel€ 110,00
Milk peel€ 110,00
Glow peel€ 199,00
Cosmo glow€ 199,00
Pumpkin peel€ 199,00
Advanced firm facialVanaf € 199,00
Pink facial€ 199,00
Cosmo peel TCA12€ 185,00
Cosmo peel TCA15€ 190,00
Cosmo peel TCA18€ 200,00
Cosmo peel TCA20€ 205,00
Cosmo peel forte€ 520,00
Mela peel forte€ 215,00
Brightening tranexamine facialVanaf € 199,00
Mela lightening facial€ 199,00
Open chat
💬 Waarmee mogen we u helpen?
Hi, waarmee mogen we u helpen?