Traangoot fillers

Het effectief behandelen van wallen of donkere kringen onder de ogen is mogelijk met een hyaluronzuur fillers. Deze fillers worden nauwkeurig geïnjecteerd in de gebieden met volumeverlies. De meeste filler behandelingen duren gemiddeld 15 tot 30 minuten, afhankelijk van het aantal zones en uw wensen. Het resultaat van een lipfiller behandeling is direct zichtbaar. Een gemiddelde filler behandeling houdt 9 tot 12 maanden aan (uitzonderingen daargelaten). Deze populaire behandeling, ook bekend als traangootfillerbehandeling, wordt frequent uitgevoerd bij VNTS Klinieken.

Scherm­afbeelding 2023-04-08 om 07.49.01

Drs Kevin Bulgaç Cosmetisch arts KNMG biedt medisch cosmetische behandelingen aan met botox en fillers waarmee een mooie, natuurlijke uitstraling gerealiseerd wordt.

Om zichtbare effecten van huidveroudering te minimaliseren kan een behandeling met botox of filler helpen om esthetische doelen te bereiken.

Consult is vrijblijvend en kosteloos.

Effectiviteit van fillers bij wallen.
Meerdere factoren, waaronder volumetekort, kunnen leiden tot donkere wallen.Tijdens een vrijblijvend eerste consult zal de arts alle aspecten van de behandeling met u bespreken, waaronder uw eventuele voorbereiding, wensen en verwachte resultaten.

Veroudering en het dunner worden van de huid zijn normaal. Mensen die slank zijn en minder gezichtsvet hebben, kunnen sneller last hebben van donkere wallen door het doorschijnen van botstructuren, meer dan mensen met een voller gezicht. Erfelijkheid speelt hierin ook een rol. Vaak is een filler een effectieve oplossing. Doormiddel van ultra dunne naalden wordt de filler geïnjecteerd.

Behandelbare gebieden voor wallen. De volgende zones kunnen indien nodig ook behandeld worden voor optimale resultaten:

 • Traangootjes
 • Jukbeenderen
 • Slaapgebied

Voordelen van traangoot fillers:
- Verjongde Uitstraling: Herstel een frisse en jeugdige blik door het volume onder de ogen te vergroten.
- Minder vermoeide uitstraling: Verminder de zichtbaarheid van donkere kringen en inzakkingen onder de ogen.
- Veilig en betrouwbaar: De producten zijn gebaseerd op hyaluronzuur van een niet-dierlijke oorsprong. Deze worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, met een CE certificering.

Een lipfiller behandeling bij VNTS klinieken stap voor stap:
1. Consult: Tijdens een vrijblijvend eerste consult zal de arts alle aspecten van de behandeling met u bespreken, waaronder uw eventuele voorbereiding, wensen en verwachte resultaten.
2. Voorbereiding op de behandeling: Speciale voorzorgsmaatregelen zijn niet nodig voor een filler behandeling. Voorafgaande aan de behandeling wordt het gebied onder de ogen zorgvuldig gereinigd.
3. De behandeling: De meeste filler behandelingen duren gemiddeld 15 tot 30 minuten, afhankelijk van het aantal zones en uw wensen. Doormiddel van ultra dunne naalden wordt de filler zorgvuldig onder de ogen geïnjecteerd om volume te herstellen en donkere kringen te verminderen.
4. Na de behandeling: Direct na de behandeling kan er sprake zijn van lichte roodheid, zwelling, gevoeligheid, een gevoel van druk of jeuk op de behandelde plek of blauwe plekken.
5. Verwachtingen: Het resultaat van een traangoot filler behandeling is direct zichtbaar. Een gemiddelde filler behandeling houdt 9 tot 12 maanden aan (uitzonderingen daargelaten).

In de kliniek wordt bij een filler behandeling uitsluitend gebruik gemaakt van tijdelijke en veilige fillers van het merk Saypha, een bekend A-merk dat wereldwijd al in duizenden medisch cosmetische behandelingen gebruikt is.

BIG: 09924873101

Consult is vrijblijvend en kosteloos.

Voor en na foto's

28
27
26

Tarieven

BehandelingPrijs per behandeling
Fillers
1 milliliter€ 330,00
2 milliliter€ 550,00
3 milliliter€ 800,00

Consult is vrijblijvend en kosteloos.

Wat kan ik verwachten bij een traangootfiller behandeling?

Voorbereiding op de traangootfiller behandeling:

 1. Speciale voorzorgsmaatregelen zijn niet nodig voor een filler behandeling. Mocht u ergens vragen over hebben kunt u altijd de arts raadplegen. Voorafgaande aan de behandeling wordt het gebied onder de ogen zorgvuldig gereinigd.
 2. De meeste filler behandelingen duren gemiddeld 15 tot 30 minuten, afhankelijk van het aantal zones en uw wensen. Doormiddel van ultra dunne naalden wordt de filler zorgvuldig onder de ogen geïnjecteerd om volume te herstellen en donkere kringen te verminderen.
 3. Direct na de behandeling kan er sprake zijn van lichte roodheid, zwelling, gevoeligheid, een gevoel van druk of jeuk op de behandelde plek of blauwe plekken. Dit is een normaal neveneffect van de injectie. De ongemakken zijn tijdelijk en verdwijnen meestal na 1/2 dagen.
 4. Vermijd na de behandeling de eerste 12 uur make up, overmatig alcoholgebruik, aanraking en intensief reinigen van het behandelde gebied.

Vermijd minimaal de eerste twee weken intensieve massages, peelings, laser- en dergelijke schoonheids- medische behandelingen.

Herstelperiode: Direct na de behandeling kan er sprake zijn van lichte roodheid, zwelling, gevoeligheid, een gevoel van druk of jeuk op de behandelde plek of blauwe plekken. Dit is een normaal neveneffect van de injectie. De ongemakken zijn tijdelijk en verdwijnen meestal na 1/2 dagen.

Resultaat duur: Het resultaat van een traangoot filler behandeling is direct zichtbaar. Een gemiddelde filler behandeling houdt 9 tot 12 maanden aan (uitzonderingen daargelaten).

Veilig en betrouwbaar: De producten zijn gebaseerd op hyaluronzuur van een niet-dierlijke oorsprong. Deze worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, met een CE certificering.

Mocht u nog vragen hebben of zijn er onduidelijkheden, neem dan vooral contact met ons op.

Consult is vrijblijvend en kosteloos.

Veel gestelde vragen over traangoot fillers

 1. Wat zijn de voornaamste oorzaken van wallen of donkere kringen onder de ogen?
  • Oorzaken omvatten veroudering, erfelijkheid, levensstijlfactoren zoals slaapgebrek en stress, en soms medische aandoeningen.
 1. Zijn de resultaten van een fillerbehandeling voor wallen direct zichtbaar?
  • Ja, de resultaten zijn bijna direct zichtbaar, maar het definitieve resultaat is meestal na twee weken het beste zichtbaar.
 1. Is de fillerbehandeling pijnlijk?
  • In de meeste hyaluron gel zit lidocaïne (verdoving) verwerkt. Dit maakt de behandeling een stuk prettiger, zodat een extra verdoving dan meestal niet nodig is.
 1. Hoelang duurt een behandelsessie?
  • De meeste filler behandelingen duren gemiddeld 15 tot 30 minuten, afhankelijk van het aantal zones en uw wensen.
 1. Wat moet ik doen ter voorbereiding op de behandeling?
  • Speciale voorzorgsmaatregelen zijn niet nodig voor een filler behandeling.
 1. Zijn er bijwerkingen van bij een traangootfiller behandeling?
  • Direct na de behandeling kan er sprake zijn van lichte roodheid, zwelling, gevoeligheid, een gevoel van druk of jeuk op de behandelde plek of blauwe plekken. Dit is een normaal neveneffect van de injectie. De ongemakken zijn tijdelijk en verdwijnen meestal na 1/2 dagen.Indien u na de behandeling vragen heeft, zich ergens zorgen over maakt of in geval van intense pijn kunt u contact op nemen met de kliniek.
 1. Hoelang blijven de resultaten van de behandeling zichtbaar?
  • Een gemiddelde filler behandeling houdt 9 tot 12 maanden aan (uitzonderingen daargelaten).
 1. Zijn traangootfillers veilig?
  • De producten zijn gebaseerd op hyaluronzuur van een niet-dierlijke oorsprong. Deze worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, met een CE certificering.
 1. Wat moet ik doen na de behandeling?
  • Vermijd na de behandeling de eerste 12 uur make up, overmatig alcoholgebruik, aanraking en intensief reinigen van het behandelde gebied.
  • Vermijd minimaal de eerste twee weken intensieve massages, peelings, laser- en dergelijke schoonheids- medische behandelingen.
 1. Kunnen lipfillers na de behandeling worden terug gedraaid of aangepast?
  • Bij een controle afspraak wordt het uiteindelijke definitieve resultaat beoordeeld. Soms is een kleine touch-up nodig. Indien gewenst kunnen fillers ook weer opgelost worden.
 1. Wat zijn de kosten voor een traangootfiller behandeling?
  • De tarieven zijn afhankelijk van het aantal zones en uw wensen.
 1. Is een intakegesprek noodzakelijk en is dit gratis?
  • Ja, een intakegesprek is belangrijk om uw specifieke situatie te beoordelen. Bij VNTS Klinieken is dit geheel vrijblijvend en kosteloos.
Open chat
💬 Waarmee mogen we u helpen?
Hi, waarmee mogen we u helpen?