Contact

  • Centrumboulevard 303, 3541 DK Utrecht

  • info@vnts-klinieken.nl

  • 030-8792475

Van Nispen tot Sevenaer klinieken bevindt zich in het winkelcentrum Leidsche Rijn. 

Bereikbaarheid met de auto

De kliniek is uitstekend bereikbaar met de auto. Het centrum ligt direct aan de A2 en de Vleutensebaan en beschikt over een ruime parkeergarage. De parkeergarage heeft twee ingangen, een ingang aan de Londenstraat en een ingang op de kop van de Parijsboulevard. In de parkeergarage rijdt u naar de voetgangersuitgang ''Hof van Bern''. Wanneer u vanaf hier het winkelcentrum binnenstapt, loopt u naar links en gaat u tussen de gebouwen door. Vervolgens loopt u langs de busbaan en bevindt de kliniek zich aan uw rechterzijde.

U heeft de mogelijkheid om 3,5 uur gratis te parkeren. 2 uur parkeren is voor iedereen gratis. Na aankoop van tenminste €10,- bij de Jumbo komt daar nog 1,5 uur extra gratis parkeertijd bij.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

De kliniek is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het station Utrecht Leidsche Rijn is op loopafstand, circa 5 minuten, gelegen. Met de bus stapt u uit bij de halte 'Centrumboulevard' op circa 1 minuut loopafstand van de kliniek of ‘Station Leidsche Rijn’ op circa 5 minuten loopafstand van de kliniek.

Neem direct contact op

Open chat
💬 Waarmee mogen wij u helpen?
Hi, waarmee mogen we u helpen?