De kliniek

Dé kliniek voor huidverbetering

In maart 2022 opende de Van Nispen tot Sevenaer klinieken haar deuren. In de kliniek kunt u terecht voor onder andere verwijdering van ongewenste haargroei, ontsierende vaatjes, beginnende lijntjes, littekens, acne, pigmentvlekken en algehele huidverbetering. We behandelen u met hoogwaardige apparatuur, veilige lasers en diverse chemische peelings.

De kliniek biedt wetenschappelijk onderbouwde diensten aan en onderscheidt zich door de aanschaf van uitgebreid onderzochte behandelapparatuur mét medische CE-markering. Om het behandelresultaat te optimaliseren, bieden wij huidproducten van Medical Beauty Research en Dermaceutic aan. Deze producten bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten (en zijn dus ook vrij van microplastics).

W photography - www.willemijnbeekman.com -098
W photography - www.willemijnbeekman.com -105
W photography - www.willemijnbeekman.com -114

AGB-code kliniek: 90071328

W photography - www.willemijnbeekman.com-179

Clementine van Nispen tot Sevenaer

Huidtherapeut en eigenaresse van de kliniek. Al sinds ik een klein meisje was, heb ik een passie voor ons grootste orgaan: de huid. Ik ben begonnen in de parfumerie, opgeleid tot allround schoonheidsspecialiste en afgestudeerd als huidtherapeut. Door de juiste behandeling, verzorging en tijdig deskundig advies voor dit magnifieke orgaan, wordt men niet alleen ‘mooier’ oud maar kunnen huidkankers en andere aandoeningen veelal voorkomen worden. Preventieve zorg, gericht op bewustwording met oog op de toekomst. Een mooi vak dat draait om het helpen van mensen en het bereiken van mooie resultaten. In de kliniek van Clementine is iedereen welkom.

AGB-code: 90112744
Registratie Kwaliteitsregister Paramedici: 39106555388
Lidmaatschap Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten: 521128

De huidtherapeut

De huidtherapeut is in het bijzonder geschikt als hulpverlener voor mensen met huidproblemen of cosmetische huidklachten. Een huidtherapeut staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici en geniet een wettelijke titelbescherming via de Wet op Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (artikel 34). Door aansluiting bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten waarborgt de individuele huidtherapeut de kwaliteit en deskundigheid van zijn of haar zorgverlening.

Bij Van Nispen tot Sevenaer klinieken vinden we de huid te belangrijk en daarom gaan we voor niets minder dan het beste.

W photography - www.willemijnbeekman.com-192
Open chat
💬 Waarmee mogen we u helpen?
Hi, waarmee mogen we u helpen?